ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων Longopac μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς. Το μοναδικό αυτό σύστημα που αναπτύχθηκε από την Paxxo στη Σουηδία επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση απορριμμάτων προσφέροντας ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε όλους τους επαγγελματίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το σύστημα Longopac είναι υγιεινό επειδή οι σακούλες αλλάζουν και κλείνουν από την έξω πλευρά τους χωρίς να υπάρχει επαφή με τα απορρίμματα. Το σύστημα Longopac χρησιμοποιείται με επιτυχία στη βιομηχανία τροφίμων, στη HORECA, στο λιανικό εμπόριο, στον τομέα της υγείας και της καθαριότητας καθώς και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες

Βιομηχανία

Industry

Horeca

Longopac

Λιανικό εμπόριο

Τομέας Υγείας

Healthcare

 

 

Comments are closed.

 • Longopac ΑΠΟ ΤΗΝ Paxxo

  Η Paxxo είναι μία Σουηδική εταιρεία με ιστορία μεγαλύτερη των 35 χρόνων. Η ιδέα ξεκίνησε με την κατασκευή του συστήματος Longopac με την ατέρμονη σακούλα. Σήμερα το σύστημα Longopac διατίθεται μέσα από ένα δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών σε περισσότερες από 35 χώρες.

  Paxxo AB >>

 • ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ, ΥΓΙΕΙΝΟ, ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Το σύστημα Longopac επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση των απορριμμάτων προσφέροντας ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Longopac

  Το σύστημα Longopac είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με διάφορες δοκιμασίες. Η δοκιμασία dart drop ASTM D-1709, ISO 7765 δείχνει ότι το Longopac ικανοποιεί ακόμα και τις μεγαλύτερες προσδοκίες. www.longopac.com