ΛΥΣΕΙΣ

Η σειρά Longopac Stand

Ένα σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων διαθέσιμο σε διαστάσεις Mini, Midi, και Maxi.

Η σειρά Longopac Bin

Κομψό, πρακτικό και εύκολο στη χρήση για δημόσιους χώρους χρησιμοποιείται κυρίως στη HORECA αλλά και οπουδήποτε αλλού υπάρχει ανάγκη ενός κομψού κάδου απορριμμάτων.

Η σειρά Longopac Flex

Η σειρά Flex αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες μονάδων ανακύκλωσης.   Μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα συστήματα ερμαρίων.

Η σειρά Longopac Flex Trolley

Η σειρά Flex Trolley αποτελεί μια αποδοτική, υγιεινή και ευέλικτη λύση για τη διαχείριση απορριμμάτων σε χώρους όπως οι διάδρομοι ξενοδοχείων κλπ.

 

Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες

Comments are closed.

 • Longopac ΑΠΟ ΤΗΝ Paxxo

  Η Paxxo είναι μία Σουηδική εταιρεία με ιστορία μεγαλύτερη των 35 χρόνων. Η ιδέα ξεκίνησε με την κατασκευή του συστήματος Longopac με την ατέρμονη σακούλα. Σήμερα το σύστημα Longopac διατίθεται μέσα από ένα δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών σε περισσότερες από 35 χώρες.

  Paxxo AB >>

 • ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ, ΥΓΙΕΙΝΟ, ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Το σύστημα Longopac επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση των απορριμμάτων προσφέροντας ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Longopac

  Το σύστημα Longopac είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με διάφορες δοκιμασίες. Η δοκιμασία dart drop ASTM D-1709, ISO 7765 δείχνει ότι το Longopac ικανοποιεί ακόμα και τις μεγαλύτερες προσδοκίες. www.longopac.com